Dan Șucu nu se uită la bani! Salariul uriaş pregătit noului antrenor. Nimeni nu se aştepta la asta

Dan Şucu nu se uită la bani când vine vorba despre binele echipei sale! Salariul uriaş pe care i l-a pregătit noului antrenor. Nimeni nu se aştepta la asta din partea lui.

Dan Șucu a găsit antrenor pentru formația pe care o patronează. După plecarea italianului Bergodi, finanțatorul giuleștenilor a avut discuții cu mai mulți antrenori pentru preluarea băncii tehnice. În final s-a decis cine va conduce echipa din sezonul următor.

Dan Șucu nu se uită la bani!

După aproape o lună de discuții cu mai mulți antrenori. Șucu a decis pe cine aduce la Rapid. Neil Lennon (52 ani) este viitorul tehician al grupării de sub Podul Grant.

Britanicii de la The Scottish Sun, au anunțat și ei mutarea. ”Rapid restart”, au numit venirea lui Lennon la Rapid. Jurnaliștii scoțieni au prezentat și detaliile contractului său. Va semna o înțelegere valabilă pentru doi ani, în valoare de 1,75 milioane de euro.

”Neill Lennon este gata să bifeze o revenire senzațională pe bancă, la 19 luni după ce a fost demis de la Omonia Nicosia. Legenda lui Celtic este pe punctul de a încheia o înțelegere cu Rapid. A purtat discuții săptămâna trecută cu gruparea din România.
Negocierile sunt aproape finalizare, iar acesta va semna un contract pe doi ani în valoare de 1,5 milioane de lire sterline (n. red. 1,75 milioane de euro). Dacă nu apare nimic neprevăzut, antrenorul va fi anunțat după derby-ul dintre Rapid și Steaua (n. red. FCSB), pe noul stadion Rapid.”, au notat britanicii.

Cine este Neil Lennon?

Și-a început cariera de antrenor ca secund la Celtic apoi antrenor la Celtic B, iar în 2010 până în 2014 a fost principal la același club.

Între anii 2014-2016 a antrenat-o pe Bolton, din 2016 până în 2019, pe Hibernian, ca în 2019 să revină ca interimar la Celtic și să o preia până în 2021.

Ultima dată, în 2022 a fost antrenor în Cipru, la Omonia Nicosia unde a antrenat doar șapte luni și a câștigat Cupa, iar de atunci nu a mai semnat niciun contract.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed