S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! Ce se va întâmpla cu vedeta celor de la FCSB. Mihai Stoica a dat verdictul

S-a aflat adevărul despre vedeta juc[torul noii campioane, Florinel Coman! Ce se va întâmpla cu vedeta celor de la FCSB în sezonul următor. Președintele roș-albaștrilor, Mihai Stoica a dat verdictul.

Florinel Coman este dorit în Qatar de cei de la Al-Duhail. Deși între cele două cluburi lucrurile păreau destul de sigure, arabii nu au plătit clauza pentru fotbalistul român nici până în acest moment.

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman!

Mihai Stoica, președintele de la FCSB a spus că Al Duhail nu a plătit clauza pentru Florinel Coman și el îl ia în calcul pentru sezonul viitor. Momentan nimic nu este sigur în cazul său. Reprezentanții clubului din Qatar au fost recent în România pentru a negocia cu Gigi Becali, dar de atunci n-au mai dat niciun semn.

De altfel, din informațiile care au apărut de la negocieri, qatarezii ar fi încercat să scadă prețul, însă Becali s-a opus.

„Nu s-a primit nicio ofertă pentru Coman. De fapt, nu trebuie primită ofertă. Până nu intră banii în cont şi el semnează… Nu am nicio idee, nu ştiu. Nu părea nimic făcut, asta a scris presa.

Nu avea cine să închidă business-ul, că se închide când intră banii în cont. Cine vine şi spune că dă 3-3,5 milioane înseamnă că nu vrea să-l ia. Din câte reţin, Coman mai are trei ani.

Să vedem ce se va întâmpla. Eu nu l-am tăiat din lotul pe care l-am desenat pentru sezonul următor. Eu tot adaug, dar de tăiat, n-am tăiat nimic până acum”, a comentat Stoica, la Orange Sport.

Patronul Gigi Becali, e și mai încrezător că „Florinel n-o să plece! El acolo nu ia nici două milioane, am înţeles că 1,6 milioane de euro, cu prime ia două milioane. Lui Florinel îi dau eu bani dacă o să câştig bani, că merită. Trebuie să-l ţii.

Nu trebuie să te mai gândeşti la cinci milioane dacă vrei să faci ceva în ţara asta. Nu banii din jucători sunt importanţi, nu acolo e miza.

Miza mea e să pot să iau 60 de milioane din Champions League, pot să iau 16 milioane de euro numai din bilete. Acum au românii bani, plătesc biletul de 100 de euro. O să tai alea, tâmpeniile, invitaţii de 200.000. Păi, ce sunt eu, mă, magnat?”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed