Probleme mari pentru Cristi Borcea! Dezvăluiri din interiorul familiei milionarului. Totul a ieşit la iveală

Probleme mari pentru Cristi Borcea! Dezvăluiri din interiorul familiei milionarului. Totul a ieşit la iveală. Se pare că este vorba despre o dramă amoroasă. Nu fostul şef al lui Dinamo ar fi cel implicat, dar este direct afectat.

Băiatul cel mare al lui Cristi Borcea s-ar fi despărţit de iubita sa. Asta în condiţiile în care se vorbea că cei doi urmau să facă pasul cel mare.

Probleme mari pentru Cristi Borcea!

Dezvăluiri de ultimă oră despre băiatul cel mare al lui Cristi Borcea. Se pare că după mai mulţi ani de relaţie, unul dintre fiii fostului patron de la Dinamo ar fi ajuns singur. Angelo Borcea ar fi rupt relaţia de iubire cu Denisa, conform as.ro.

Angelo Borcea, în vârstă de 20 de ani este fiul lui Borcea din prima căsnicie. Acesta s-a iubit ani de zile cu Denisa, poreclită „Regina din Timişoara” de urmăritorii de pe reţelele sociale.

Ajunsese foarte activ pe Instagram şi îi făcea mereu iubite sale declaraţii de dragoste. Mai mult, se zvonise că urmează o cerere în căsătorie şi că tânăra din Timişoara ar urma să îi devină noră lui Cristi Borcea.

Totul s-a schimbat brusc. Atât Angelo Borcea, cât şi Denisa, au şters de pe reţelele sociale toate imaginile în care apăreau împreună. Au dispărut chiar şi comentariile în care îşi manifestau iubirea, mai spune sursa citată.

Angelo Borcea este unul dintre cei 9 copii ai lui Cristi Borcea. Tânărul va moşteni averea uriaşă pe care o are fostul patron al lui Dinamo, estimată la 80 de milioane de euro. Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea și cu Alina Vidican.

Milionarul are 9 copii. Cu actuala soţie, Valentina Pelinel are 3 copii, pe Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii. Este vorba despre George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed