Ce i-a făcut Cristi Borcea soţiei sale. Valentina Pelinel a dat cărţile pe faţă. Nimeni nu ştia aceste lucruri

Ce i-a făcut Cristi Borcea soţiei sale. Valentina Pelinel a dat cărţile pe faţă. Nimeni nu ştia aceste lucruri. Secretul căsniciei dintre milionar şi fostul fotomodel a ieşit la iveală abia acum.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel formează un cuplu de invidiat. Celebra blondă l-a transformat total pe fostul şef al lui Dinamo. Dintr-un aventurier, acesta a devenit un adevărat familist.

Ce i-a făcut Cristi Borcea soţiei sale

Acum, Valentina Pelinel a dezvăluit un secret incredibil. Ea şi milionarul nu au bunurile la comun. În ultima zi a lui septembrie, Pelinel şi Cristi Borcea au sărbătorit 5 ani de la nunta lor, care a avut loc la Budapesta.

„Vrei să știi care e adevărul? Că asta nu am spus niciodată public. Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. El ne creează toate condițiile, și mie, și copiilor, nu am ce să îi reproșez, nu ne lipsește absolut nimic, dar ce e între noi nu se rezumă la bani”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Nasrin Ameri.

Mai mult, celebra blondă, a vorbit şi despre eposodul care i-a schimbat total viaţa. „Ai avut vreodată o cumpănă care te-a făcut să vezi apoi viața cu alți ochi?„, a fost întrebată cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea.

„Moartea tatălui meu a fost un moment crucial. Adolescentă fiind, m-a afectat teribil, însă m-a și educat și mi-a cultivat reziliența. Apoi, pe parcurs au existat și alte situații dificile pe care am fost nevoită să le confrunt, însă fiecare experiență prin care trecem ne învață ceva bun, dacă suntem dispuși să o punem într-o perspectivă de creștere, o oportunitate, și nu de stagnare.

Nu este ușor și e nevoie de timp să vindeci orice rană, dar este posibil cu încredere și credință„, a declarat Valentina Pelinel, conform viva.ro.

Cei doi au împreună 3 copii. Este vorba despre Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, fostul şef al lui Dinamo are alți doi copii. George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed