Probleme mari pentru Adrian Mutu! Decizia de ultimă oră a instanţei. Câţi bani trebuie să dea antrenorul Rapidului

Probleme mari pentru Adrian Mutu! Decizia de ultimă oră a instanţei este o lovitură pentru antrenorul celor de la Rapid. S-a aflat câţi bani trebuie să dea antrenorul echipei din Giuleşti.

Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu, iar magistraţii de la Judecătoria Buftea i-a pus poprire pe conturi.

Probleme mari pentru Adrian Mutu!

Alexandra Dinu a câştigat o primă bătălie în instanţă cu Adrian Mutu. Conform deciziei dată de Judecătoria Buftea, antrenorul trebuie să-i plătească Alexandrei Dinu 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Decizia nu este definitivă, iar antrenorul Rapidului are la dispoziție 5 zile pentru a face apel, conform fanatik.ro. Banii reprezintă pensia alimentară pe care Mutu nu ar fi plătit-o pentru Mario, copilul pe care cei doi îl au împreună. Mutu şi Alexandra Dinu au fost căsătoriţi între 2001 şi 2003.

”Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanței.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cristiano Ronaldo a dat ordin. Ce se întâmplă la casa portughezului din Manchester

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Picătura...

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru româncă. S-a aflat în plin scandal de dopaj

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed