Probleme mari pentru Adrian Mutu! Briliantul, atacat din toate părţile. Viitorul său la Neftchi Baku, incert

Probleme mari pentru Adrian Mutu! Briliantul, atacat din toate părţile. Viitorul său la Neftchi Baku, incert din cauza rezultatelor proaste pe care le înregistrează echipa în campionat. Formaţia românului a încasat o nouă înfrângere.

Adrian Mutu nu este deloc confortabil la Neftchi Baku. Este contestat dur după 0-1 cu Araz Naxcivan, nou-promovată în prima ligă. Antrenorul are doar două victorii în șase etape și e pe locul 5.

Probleme mari pentru Adrian Mutu!

După două victorii la rând, primele în acest campionat, Adrian Mutu și Neftchi au probleme din nou. Încă o înfrângere, la fel ca la startul sezonului (0-1 cu Kapaz), acum 0-1 pe terenul nou-promovatei Araz Naxcivan. E pe locul 5, la jumătatea clasamentului, având șapte puncte în spatele liderului Zira.

Antrenorul e criticat de presa locală.  „Nu vreau să fac o predicție cât timp va dura mandatul lui Adrian Mutu. La fel, nu vreau să spun când o vom vedea pe Neftchi jucând un fotbal dominant. Acea zi nu e încă vizibilă la orizont”, spun cei de la Sport Info.

Și sâmbătă, Neftchi s-a chinuit. Joc modest, neinspirat, fără prea multe șanse de gol și al doilea eșec a fost previzibil. Mutu se apără. „Cu excepția penaltyului, defensiva a jucat bine. Adversarii n-au mai avut ocazii”, a spus românul, contrat de un reporter.

„Spuneți că faza defensivă v-a mulțumit și că Araz nu v-a pus în primejdie. Dar atacul? Nici Neftchi nu a fost periculoasă…”. Atunci, antrenorul s-a plâns: „Adversarii s-au apărat cu 10 oameni, doar atât au făcut, s-au apărat. Câte faze de poartă poți crea în asemenea condiții?”.

Adrian Scarlatache, care a jucat în Azerbaidjan între 2012 și 2020, la Khazar, Shamakhi și Zira, îi ia apărarea. „Să formezi o echipă valoroasă într-o perioadă scurtă e dificil pentru orice antrenor, nu doar pentru Mutu, mai ales dacă ai mulți jucători noi. Are nevoie de timp, Mutu nu e magician. Cred că poate construi o formație bună într-un an, însă totul depinde de conducătorii lui Neftchi, dacă îi oferi sau nu atât de mult timp”, a declarat Scarlatache.

Nu s-a oprit aici „Nu e ușor să transferi jucători români buni, cluburile cer bani și cred că Neftchi nu cred că vrea să plătească. Poate totuși va aduce români la iarnă”, a spus fundaşul, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed