Primul jucător care a plecat deja de la CSU Craiova! Costel Gâlcă nu a apucat să-l antreneze. Probleme înaintea primului duel din Superliga

CSU Craiova traversează o perioadă de tranziție. În urma plecării tehnicianului bulgar, Ivaylo Petev, și înlocuirea acestuia cu Costel Gâlcă pe banca tehnică, se pare că au apărut schimbări nepreconizate și la nivelul lotului oltean. Zvonimir Kozulj a părăsit deja Bănia.

Bosniacul a plecat în țara sa natală din cauza unor probleme personale. Cu toate acestea, fotbalistul are șanse infime de a mai reveni la CSU Craiova.

Primul jucător care a plecat deja de la CSU Craiova!

Mijlocașul mai avea contract cu gruparea craioveană până la finalul sezonului 2023-2024. Acesta beneficiază de opțiune de prelungire, însă oficialii clubului nu vor mai extinde colaborarea, cel mai probabil.

Kozulj a sosit în Bănie la începutul acestui an, din poziția de jucător liber de contract, în urma despărțirii de Zrinjski Mostar. A bifat doar 15 minute în tricoul oltenilor, în cadrul a trei meciuri, două în Superliga și unul în cupă.

Mitriță, esențial pentru olteni: ”Să vedem dacă-l vom avea la meciurile următoare!”

De asemenea, Alexandru Mitriță va lipsi o perioadă din cadrul antrenamentelor lui Costel Gâlcă. Mijlocașul s-a accidentat la gleznă în partida contra celor de la Oțelul Galați, 0-1, în Cupa României.

Vedeta oltenilor va lipsi din lot la următoarea partidă, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. De asemenea, Mitriță nu va fi prezent, cel mai probabil, nici la meciul cu CFR Cluj.

„Trebuie să evaluăm jucătorii pe care-i avem, apoi vom vedea. O să fiu foarte deschis, direct, corect, voi discuta mereu cu domnul Rotaru. Cunosc jucătorii, problema e cu Mitriţă, care e accidentat şi să vedem dacă-l vom avea la meciurile următoare.

Pentru că Mitriţă e foarte important pentru noi. Aştept un joc bun al echipei, atitudine bune şi să atragem mulţi suporteri. Ascult conducerea, dar deciziile îmi aparţin!”, a spus Costel Gâlcă, la conferința de presă.

Actualmente, mijlocașul este supus unor investigații în București, în contextul în care accidentarea sa a recidivat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed