Costel Gâlcă are tupeu! Obiectivul uriaş pe care i l-a impus Mihai Rotaru. Ce este obligat să facă la CSU Craiova

Primele declarații date de Costel Gâlcă în calitate de tehnician al Craiovei. Mihai Rotaru i-a impus deja un obiectiv antrenorului, care a declarat că va asculta dar va face ce crede el de cuviință.

Costel Gâlcă s-a instalat oficial pe banca tehnică a celor de la CSU Craiova. Miercuri dimineața tehnicianul a semnat contractul, iar în cursul zilei a ținut conferința de presă de prezentare.

Costel Gâlcă are tupeu! Ce este obligat să facă la CSU Craiova

Costel Gâlcă are un obiectiv clar, locul 2 în campionat și calificarea în Conference League.

„Vă mulţumesc pentru primire. Sunt bucuros că am semnat cu Universitatea. Ce pot să promit pe termen scurt este să avem rezultate şi să terminăm pe un loc de cupe europene, pe locul 2.

Prioritatea noastră este de a scoate maximum din toate meciurile. Vin la o echipă istorică, mi-am dorit să vin. Au condiţii foarte bune. I-am văzut şi azi pe viu şi mă bucur că domnul Rotaru a avut răbdare. Obiectivul este câştigarea campionatului anul viitor. Ar fi o dezamăgire mare să nu prindem cupele europene. Am venit la o echipă mare. Prioritatea numărul 1 acum sunt rezultatele. Ascult, dar deciziile îmi aparţin”, a spus Costel Gâlcă la conferinţa de presă.

CSU Craiova, înaintea meciului direct de duminică seara, cu Sepsi, se află pe locul 3 în clasament. Oltenii au adunat în cele 4 etape ale play-off-ului 31 de puncte, în timp ce echipa din Sfântul Gheorghe se află pe locul 6, ultima clasată, cu 27 de puncte.

Locul 1, care merge direct în Champions League, este ocupat de FCSB. Roș-albaștrii sunt la o distanță de 13 puncte față de CSU Craiova și ocupanta locului 2, CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed