Avertisment pentru Mihai Rotaru! Ce trebuie să se întâmple la CSU Craiova. S-a aflat după numirea lui Costel Gâlcă

Mihai Rotaru este avertizat după numirea lui Costel Gâlcă pe banca tehnică a celor de la CSU Craiova. Gică Craioveanu a spus clar ce trebuie să se întâmple în Bănie cu tehnicianul care i-a adus ultimul titlu FCSB-ului.

Constantin Gâlcă a fost numit tehnician la CSU Craiova după demiterea lui Ivaylo Petev. Antrenorul român a semnat un contract valabil pe un an, cu o posibilitate de prelungire pe încă unul, care are o clauză de reziliere în valoare de 50.000 de euro.

Avertisment pentru Mihai Rotaru!

Gică Craioveanu a vornit la digispor.ro despre mandatul pe care îl va avea Gâlcă în Bănie și este de părere că va fi unul foarte greu, mai ales că oficialii clubului au așteptări prea mari și vor rezultate peste noapte.

”Sper să-i mai domolească (n.r. pe olteni). El este foarte serios, a fost și ca jucător. E un tip serios, un muncitor, un profesionist.

Îi va fi foarte greu, pentru că oltenii au sângele fierbinte și vor rezultate peste noapte. Va trebui să se impună de la început, pentru că nimeni nu va accepta ca Universitatea să termine pe locul patru.

Mike îl apreciază în primul rând ca persoană, după ca fotbalist, a fost un jucător incredibil. Sper să-i lase mult timp, să fie liniștit, să facă treabă, să nu se gândească să ia decizii.

Are nevoie de timp să-și construiască o echipă. Din punctul meu de vedere, trebuie să fie aduși patru jucători de top pentru a avea succes la Craiova. Patru-cinci jucători neapărat. E o lovitură ca imagine. Costel are o imagine foarte bună în România. El îl cunosc din vestiar, știu cum este ca om, doar că Mihai trebuie să aibă răbdare cu el”, a spus fostul internațional, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed