Prietena apropiată a lui Ion Țiriac a spus clar! Camelia Potec, mesaj după Europenele de la Otopeni. David Popovici trebuie să știe

Prietena apropiată a lui Ion Țiriac a spus clar! Camelia Potec, mesaj după Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni.

Competiția s-a desfășurat în perioada 5-10 decembrie, iar la start au fost prezenți 21 sportivi (7 fete şi 14 băieţi) din România.

Camelia Potec, mesaj după Europenele de la Otopeni

România a terminat Campionatele Europene de înot în bazin scurt cu două medalii de bronz. Prima a fost luată de Andrei Ungur în proba de 100 m spate, iar cea de-a doua de David Popovici, în proba de 100 n liber.

Managerul general al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, s-a declarat mulțumită de rezultatele obținute de „tricolori”, dar și fericită de feedbackul oferit de delegațiile străine găzduite de România.

„Mă bucur că sportivii români au reușit performanțe notabile. Am avut 8 finale, 2 medalii de bronz. Majoritatea sportivilor și-au făcut cei mai buni timpi și au reprezentat țara cu mândrie. Acest lucru ne dă speranțe pentru Jocurile Olimpice din 2028. Ne-am depășit obiectivul. O finala europeană și o medalie. Organizatoric suntem fericiți că toată lumea s-a simțit bine. Am reușit să organizăm această competiție la standarde înalte”, a declarat Camelia Potec.

La precedenta ediţie a Europenelor în bazin scurt, care a avut loc la Kazan (Rusia), în 2021, David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber. Robert Glinţă a obţinut   argintul la 100 m spate şi un bronz la 50 m spate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed