David Popovici rupe tăcerea! Anunţul campionului român după ultima medalie cucerită. Nu s-a mai abţinut

David Popovici rupe tăcerea! Anunţul campionului român după ultima medalie cucerită la Campionatele Europene. Nu s-a mai abţinut și a dezvăluit toate detaliile strategiei sale. Nimeni nu ar fi crezut.

David Popovici a dezvăluit ce strategie a abordat la probele de 100 și 200 de metri liber, din cadrul Campionatelor Europene de Înot.

David Popovici rupe tăcerea!

David Popovici a obținut medalia de bronz la proba de 100 de metri, terminând pe locul al treilea, după ce a întors al șaptelea înainte de ultimii 25 de metri.

Românul a dezvăluit detalii despre strategia pe care a abordat-o la Campionatele Mondiale.

„Nu mi-am revăzut-o. Mi-au spus mulţi că eram al 7-lea după al 3-lea 25 (n.r. când a întors ultima dată), dar cred că aşa a fost şi cursa de acum un an. Când am luat locul 4 la Campionatul Mondial de înot în bazin scurt. Sunt mai bun pe a doua jumătate a cursei. Întotdeauna am fost.

Pentru că nu am avantajul fizic pe care îl au cei care au fost mai mari, şi mai musculoşi, şi mai mari ca vârstă. Trebuie să compensăm prin ceva, aşa că ne antrenăm foarte mult pe partea a doua a cursei, un pic mai strategic!”, a spus David Popovici, conform as.ro.

Mesaj emoționant după ce a câștigat bronzul: ”Atât s-a putut!”

„Au fost multe valuri. Asta râdeam şi cu câţiva înotători. Cu cel englez şi cu portughezul. Au fost valuri, dar a fost frumos. A fost o cursă rapidă şi mă bucur că am reuşit să urc pe podium.

E tot ceea ce s-a putut astăzi şi în continuare italianul şi francezul sunt mai buni decât mine. Ei m-au bătut şi la Campionatul Mondial în bazin scurt. Dar din fericire o să mai fie o mulţime de concursuri şi de abia aştept să fiu acolo, în faţa lor, când va veni vremea.

Publicul a fost ca întotdeauna, superb! Adică am spus asta şi ieri, cred că e visul oricărui sportiv să concureze acasă şi să aibă atât de mulţi fani. Mă bucur, sper că şi ieri au plecat oamenii fericiţi, pentru că eu unul am plecat fericit aseară. Chiar dacă nu am reuşit să ating podiumul, am reuşit să am un timp foarte bun de care am fost mulţumit. Ăsta e sportul, uneori câştigi, alteori înveţi!”, a declarat David Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed