Presiune uriaşă pe Neil Lennon! Omul lui Dan Şucu a spus clar. Ce obiectiv are noul antrenor de la Rapid în Superliga

Presiune uriaşă pe Neil Lennon! Omul lui Dan Şucu a spus clar. S-a aflat ce obiectiv are noul antrenor de la Rapid în Superliga. Asta după ce giuleştenii au ratat complet sezonul recent încheiat.

Dan Şucu are ambiţii mari după ce l-a adus la Rapid pe Neil Lennon. deşi nu  o spun, giuleştenii vor să ia titlul în Superliga, în viitorul sezon.

Presiune uriaşă pe Neil Lennon!

Omul lui Dan Şucu nu mai acceptă obiective intermediare. Rapid l-a numit pe Neil Lennon pentru trofee. Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a susținut că obiectivul lui Neil Lennon din sezonul viitor va fi acela de a clasa Rapidul pe podiumul din Superliga și, pentru a-i duce în cupele europene. Mai exact, locurile 1-2, conform fanatik.ro.

”Cred că va depinde unde vom fi. Am avut un an pierdut, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Avem același obiectiv ca cel de anul trecut, o prezență în cupele europene. Dacă vom fi acolo aproape de locurile 1-2, vom vedea atunci dacă ne vom bate la titlu.

Atâta timp cât sezonul acesta nu ne-am îndeplinit obiectivul e normal să ne dorim să ajungem în cupele europene și cred că este realizabil”, a spus Victor Angelescu, conform sursei citate.

În sezonul trecut, Rapid s-a făcut de râs în Superliga. A fost ciuca bătăilor în play-off, acolo unde a avut 8 înfrângeri, un egal şi o victorie. Mai mult, echipa giuleşteană a terminat pe ultimul loc şi a ratat cupele europene.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed