Dan Şucu se va enerva grav! Dezvăluiri grave despre Neil Lennon. Noul antrenor de la Rapid, implicat într-un mare scandal

Informații grave ies la iveală despre Neil Lennon. Noul antrenor de la Rapid este implicat într-un scandal de proporții cu fosta sa iubită, din cauza pensiei alimentare a fetiței pe care o au împreună.

Neil Lennon este acuzat de fosta iubită, Jennifer Jonsen, că nu a plătit pensia alimentară a fetei sale în vârstă de 17 ani.

Informații grave ies la iveală despre Neil Lennon

În prezent, Neil Lennon este împreună cu Irene McCloy. Însă, înainte a fost împreună timp de 5 ani cu Jennifer Jonsen.

Se pare că, acesta nu a plătit pensia alimentară, sau cel puțin asta susține fostul model prin postarea sa de pe Facebook.

„Aceasta este lecția: să nu cedezi niciodată, niciodată, niciodată, niciodată, să nu cedezi decât în fața convingerilor de onoare și bun-simț.

Nu ceda niciodată forței: să nu cedezi niciodată puterii aparent copleșitoare a inamicului.

Banii și faima aduc și puterea. Atât de mulți oameni aflați în această poziție abuzează de această putere care le-a fost acordată. Toate acestea pentru că e vorba de o persoană cunoscută la TV sau un rapper”.

A cerut test ADN pentru copil

Potrivit The Scottish Sun, tehnicianul de la Rapid plădește deja 1.500 lire sterline pensie alimentară, însă Jennifer dorește ca suma să crească.

În momentul în care Jennifer a aflat că este însărcinată, în 2006, acesta era deja împreună cu actuala parteneră, care a rămas și ea însărcinată în aceași perioadă. Cert este că Lennon i-a cerut fostului model un test ADN pentru a dovedi dacă fetița este a lui sau nu.

În 2008 s-a dovedit că Neil Lennon este tatăl copilului, iar în 2011 instanța a decis că acesta trebuie să plătească o pensie alimentară.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed