Dan Şucu, contrat în direct! Greşeala făcută de şeful de la Rapid. Strategia giuleştenilor, dată peste cap

Dan Şucu, contrat în direct! Greşeala făcută de şeful de la Rapid. Strategia giuleştenilor, dată peste cap. Patronul giuleştenilor l-a numit antrenor pe Neil Lennon, deşi Marius Şumudică era favoritul suporterilor.

Dan Şucu are parte de critici dure din partea foştilor jucători din Giuleşti. Aceştia nu sunt de acord cu mişcarea de pe banca tehnică.

Dan Şucu, contrat în direct!

După un play-off de Superliga în care Rapid a fost ciuca bătăilor, Dan Şucu a luat o decizie surpriză. L-a numit antrenor pe Neil Lennon, în detrimentul lui Marius Şumudică. Fost portar la Rapid, Dani Coman critică strategia patronului echipei giuleştene.

Coman, actual președinte la FC Argeș a spus clar. L-ar fi dorit pe Marius Șumudică pe banca tehnică a giuleștenilor, în locul unui Neil Lennon. De asemenea, Dani Coman, fost portar la echipa națională de fotbal a României cu 14 prezențe la prima reprezentativă, vrea ca Rapidul să practice un fotbal spectaculos și să puncteze de multe ori pe tabela de marcaj.

”Bombă era dacă venea Șumudică la Rapid, din punctul meu de vedere. Eu văd altfel Rapidul. Spectacol, goluri multe. Mă interesează mai puțin ce se întâmplă la Rapid. Mă interesează ce se întâmplă la FC Argeș”, a spus Dani Coman, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed