Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu! Omul lui Gică Hagi i-a dat ordin. Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la EURO 2024

Ciprian Marica a făcut o analiză detaliată asupra jucătorilor români eligibili pentru turneul final din Germania. Având în vedere că Edi Iordănescu întâmpină probleme în ceea ce privește selecția, în contextul în care unii dintre cei mai buni tricolori nu au prins minute de joc la echipele de club din străinătate, omul lui Gică Hagi sfătuiește selecționerul să aleagă înțelept.

Marica îl propune în cadrul primei reprezentative pe Louis Munteanu. Atacantul în vârstă de 21 de ani a marcat patru goluri, în ultimele cinci partide disputate de către Farul Constanța.

Ciprian Marica a dat ordin!

Dorit atât de către FCSB, cât și de Rapid, Louis Munteanu face senzație în Superliga. Tânărul și-a trecut în cont nu mai puțin de nouă goluri și patru pase decisive, în actuala stagiune.

„Eu cred că trenul ăsta de care ne vorbea Edi Iordănescu, că e deja în mers, ar trebui să se mai oprească. Şi să vadă că sunt câţiva jucători mult mai în formă care au marcat mult mai mult şi care pot urca în acest tren pentru EURO.

Eu văd că un Louis Munteanu nu ar trebui să lipsească de acolo, sub nicio formă. Este cel mai în formă atacant român la ora actuală. Şi cumva nejustificat… doar pentru că ceilalți au fost în momentul respectiv (n.r. convocaţi în preliminariile EURO 2024) şi au adus calificarea, să nu… Eu militez pentru cei mai în formă jucători.

Avem nevoie să avem cei mai în formă jucători şi ulterior, sigur, să formăm un grup puternic!”, a declarat Ciprian Marica, la AntenaSport.

Declarațiile lui Edi Iordănescu. Cum decurge selecția

„La EURO ne așteaptă un alt nivel, vom vedea cine va fi cu noi acolo. Toată lumea are ușile deschise. Noi trebuie să analizăm în funcție de context. Avem posturi unde avem soluții echilibrate, cu jucători de valoare, dar avem și poziții unde suntem la limită. Se poate întâmpla orice.

Oricine are ușa deschisă pentru echipa națională. Dar trebuie să demonstreze că are valoare și să respecte valorile grupului. Cine a arătat asta, a rămas, cine nu, nu a mai fost cu noi.

Trenul e în mers, trebuie eforturi mari ca cineva să sară în tren din mers. După EURO, dacă voi mai fi aici, va fi o perioadă în care vor fi încercați jucători, va fi o perioadă puțin mai lejeră!”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed