Omul lui Gică Hagi, şantajat! Dezvăluiri incendiare făcute Anamariei Prodan. Ce a fost obligat să facă Ciprian Marica

Omul lui Gică Hagi, şantajat! Au apărut dezvăluiri incendiare făcute Anamariei Prodan. S-a aflat ce a fost obligat să facă Ciprian Marica după ce a fost prins cu amanta la un hotel din Cluj.

Ciprian Marica a dat detalii despre celebra filmare în care a fost prins alături de Ana Muntean într-un hotel din Cluj.

Omul lui Gică Hagi, şantajat

Fostul jucător a spus că a fost șantajat pentru ca respectivul videoclip să nu fie dat publicității.

„Dacă eram bărbat, îmi era rușine că sunt bărbat, să mă pun în asemenea situații, să vin pe la uși. Dar mi s-a părut fabulos. Și te aplaud încă o dată, că ai ieșit asumat la ușă și ai spus: «Ce vrei? Care e problema?».

Ce ai simțit în momentul ăla? Te-a amuzat? Sincer! Te-a amuzat momentul ăla sau, cumva, te-a speriat că ți-ar putea știrbi din bărbăție?”, l-a întrebat Anamaria Prodan pe Marica, în cadrul podcast-ului pe care-l găzduiește.

Ziardecluj.ro a publicat, în urmă cu 4 ani, un clip video cu evenimentul ce a avut loc în anul 2019, atunci când Ciprian Marica se afla într-o cameră de hotel alături de Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la Transgaz.

Cei doi au fost filmați chiar de către soțul femeii. Marica era la bustul gol, acoperit de un prosop, de unde a reieșit că cei doi ar fi comis un act de infidelitate. Evenimentul reprobabil ar fi avut loc la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Ciprian Marica: „Bineînțeles că nu sunt mândru de ce am făcut”

Fostul jucător a spus că regretă cele întâmplate, dar și că i s-a oferit ocazia de a cumpăra respectiva filmare, astfel încât aceasta să nu fie publicată.

„Au trecut ceva ani de atunci. Mulți ani. N-am ales şi n-am vrut să vorbesc despre asta niciodată pentru că, dacă aș spune realitatea, unii ar zice că… și-ar da cu părerea, hai să nu spunem într-un fel sau altul.

N-aș dori să dau apă la moară sau să continui chestia asta. Este vorba, iarăși, despre o nuanțare a situației și o amploare care, sigur, era pandemia, am înțeles-o atunci… cu toate că povestea era mult mai veche și arătată în momentul care trebuie.

Nu eram căsătorit, nu aveam nici un contract cu cineva semnat… Bineînțeles că nu sunt mândru de ce am făcut, am și spus-o, mi-am și asumat public. Nu mi-aș fi dorit niciodată să apar public în situația aia.

Nu a fost chiar o răzbunare. Hai să nu-i spunem așa, dar s-au întâmplat niște lucruri care au dus la situația aia. Am fost sunat și mi s-a propus de multe ori să cumpăr filmarea aia, dar am preferat să nu o fac. Am zis: «dă-o publicului», tocmai că nu am vrut să am ceva de ascuns niciodată. Am fost mereu asumat!”, a afirmat Ciprian Marica, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed