Ciprian Marica a dat cărţile pe față! Ce salariu a avut, de fapt, la FCSB. Totul s-a aflat abia acum

Ciprian Marica a dat cărţile pe față! S-a aflat abia acum ce salariu a avut, de fapt, la FCSB.

Cipria Marica a jucat la FCSB în 2016, înaintea Campionatului European din Franța, iar după ce a plecat de la formația roș-albastră, fostul atacant a vrut să joace pentru Dinamo, doar că nu a fost dorit de club.

Ciprian Marica a dat cărţile pe față!

Ciprian Marica a dezvăluit că Gigi Becali îl plătea cu salariul minim pe economie, în perioada în care era legitimat la FCSB.

„Cei care sunt mai maturi au înțeles că sentimentalul cu profesionalul nu merg în aceeași direcție. Câteodată nu poți să le îmbini. E ideal să poți să joci la echipa la care te-a crescut, să îți închei cariera, dar nu mereu nu se poate. Voiam să prind Campionatul European din 2016 și mi-a fost ușa închisă, nu am mai putut să mă întorc acolo (n.r. – la Dinamo). A fost un „aici nu se poate!”. Oamenii încă au impresia că m-am dus acolo pentru bani.

Nu am câștigat niciun ban de la FCSB, am avut salariul minim pe economie. M-am dus fără bani, voiam doar să prind Campionatul European. N-am avut niciun beneficiu, nu mi-a dat Gigi absolut nimic, nu a fost nicio înțelegere secretă”, a spus Ciprian Marica la sport.ro.

Ciprian Marica a rămas fără permis

Tot în perioada în care Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a condus fără permis, iar Marius Lăcătuş a rămas şi el fără carnetul de conducere pentru că nu a acordat prioritate, Ciprian Marica a fost surprins trecând pe roșu la semafor și i s-a reținut și lui permisul de conducere, potrivit declarațiilor acestuia date la playsport.ro.

„N-am vrut să mă cert cu Poliția Română pentru o divergență și anume că și pe portocaliu se ia carnetul. Eram cu copiii, venisem la biserică. Într-adevăr, era portocaliu când am trecut eu, dar n-ai voie. Dacă ai forțat portocaliul, trebuie să fii atent. Mă rog, n-am intrat într-o polemică cu dumnealor.

Mi-au făcut și test de băutură, mi-au făcut și toate cele să vadă dacă nu cumva se pot lăuda mai mult de atât. Da, am rămas 30 de zile fără permis. Mă gândesc dacă ar fi bine să contest. O să iau o decizie zilele următoare.

S-au găsit să dea exemple cu noi. Mi se pare exagerată povestea asta. Eu deja eram asociat cu Dănuț Lupu, care nu știu ce a făcut. O nebunie care numai la noi se întâmplă. Să te lauzi cu astfel de lucruri, că oprești și dai amenzi persoanelor cunoscute, mi se pare de copii mici când e plin de droguri în țara asta și nu face nimeni nimic.

Nu ne lăudăm cu o captură, nu ne lăudăm cu lucruri importante. Poliția Română dă comunicat de presă pentru că mi-a luat mie permisul pentru că am trecut pe roșu. Mi se pare puțin prea mult. Altele sunt lucrurile mai importante”, a spus Ciprian Marica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed