Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu! Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la EURO 2024. Dumitru Dragomir a spus clar

Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu! Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la EURO 2024. Dumitru Dragomir a spus clar. Fostul preşedinte al LPF i-a dat un mesaj clar selecţionerului.

Edi Iordănescu este obligat să-l selecţioneze pe Vlad Chiricheş pentru EURO 2024. Fostul căpitan al naţionalei de abia a revenit după o accidentare gravă.

Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu!

Edi Iordănescu a primit ordin de la Dumitru Dragomir. Trebuie să-l ia la EURO 2024 pe Vlad Chiricheş. Evoluţiile sale de la FCSB au atras atenţia tuturor.  Fostul şef al LPF l-a remarcat şi pe sud africanul Ngezana. “Sută la sută prinde Chiricheş turneul final. Păi e vreunul mai bun în ţară decât Chiricheş? Mie mi-a plăcut şi Ngezana, să ştii. Pe viteză, nu se mai complică, dă din prima, chiar dacă dă aiurea.

Are forţă. Nu ai cum să nu îl iei pe Chiricheş la Euro. Este singurul care pasează. Nu poate să lipsească”, a spus Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Până să ajungă la EURO 2024, Vlad Chiricheş are ca obiectiv titlul cu FCSB. Oamenii lui Elias Charalambous au 13 puncte avans faţă de CFR Cluj şi CSU Craiova. Pot cuceri, din punct de vedere matematic, titlul şi în acest weekend. Îi aşteaptă însă un meci infernal cu Rapid. Dacă îi înving pe giuleşteni, iar echipa din Gruia şi CSU Craiova nu câştigă titlul revine la FCSB după o pauză de 9 ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed