Vestea momentului despre Olimpiu Moruţan! Tricolorul are Turcia la picioare după ultimul meci. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Olimpiu Moruţan! Tricolorul are Turcia la picioare după ultimul meci. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Jucătorul român a avut o nouă evoluţie foarte bună în tricoul celor de la Ankaragucu.

Olimpiu Moruţan a dat o pasă de gol de excepţie în victoria echipei sale cu Gaziantep, scor 3-1, în etapa a 32-a din campionatul Turciei.

Vestea momentului despre Olimpiu Moruţan!

Olimpiu Moruțan face senzaţie în Turcia cu assist-ul său din minutul 24. Fanii de la Ankaragucu nu au stat prea mult pe gând și l-au elogiat pe Olimpiu Moruțan pe rețelele sociale: ”Uitați-vă la assist-ul lui Moruțan, e ca Hagi!”, a scris unul dintre suporteri.

Pentru Olimpiu Moruțan a fost cel de-al patrulea assist din acest sezon la care se mai adaugă cinci reușite. Pentru evoluția din meciul cu Gaziantep, Olimpiu Moruțan a primit nota 7,3 din partea celor de la Sofascore.

Românul a atins mingea de 68 de ori și a avut o acuratețe a paselor de 85%. Nota lui Olimpiu Moruțan a fost una în media echipei, care a fost de 7,16. Bekiroglu a primit cea mai mare notă de la Ankaragucu, 8,7. Cel mai mic calificativ i-a aparținut lui Macheda, 6,6.

Media celor de la Gaziantep a fost de 6,59. Românii Florin Niță, Deian Sorescu, Alexandru Maxim și Denis Drăguș au primit notele 6,3; 6,1; 7 și 6,6.

După acest succes, Ankaragucu a urcat până pe locul al 12-lea în clasament cu 37 de puncte. De cealaltă parte, la șase lungimi în spate, se află Gaziantep care ocupă poziția a 17-a loc care duce în divizia secundă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed