Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu! Ce trebuie să se întâmple la EURO 2024. Omul lui Răzvan Burleanu a spus clar

Edi Iordănescu este sub presiune. Omul lui Răzvan Burleanu a spus clar ce trebuie să facă selecționerul echipei naționale a României la EURO 2024. Tricolorii pe care i-a format să lupte până la final.

România s-a calificat la EURO 2024 după ce au fost de neînvins în preliminarii. Oficialul Federației Române de Fotbal își pune toată baza în Edi Iordănescu.

Presiune uriaşă pe Edi Iordănescu!

Vlad Munteanu, oficialul care este școlit în Germania și pregătește următoarea generaţie de manageri din fotbalul românesc, este de părere că Edi Iordănescu este omul care i-a format pe Nicușor Stanciu, Ianis Hagi şi Denis Alibec să lupte pentru echipa națională a României, până la epuizare.

Potrivit declarațiilor date la as.ro, omul lui Răzvan Burleanu are un mesaj, atât pentru cei trei tricolori, cât și pentru Edi Iordănescu. „Cel mai important sfat este să aibă încredere în ei şi să se bucure de turneu. E un turneu la care nu ai nimic de pierdut”.

Vlad Munteanu a mai mărturisit că Iordănescu este selecționerul care a reușit să aducă prospeţime şi energie formației pe care a reușit să o califice la turneul final, după o pauză de 8 ani.

„A reuşit să construiască un grup pe care îl căutam de ceva timp la echipa naţională. Cred că a fost cheia calificării”, a mai transmis Vlad Munteanu.

Turneul final va avea loc în Germania și se va desfășura în perioada 14 iunie-14 iulie 2024.  Echipa națională a României este în grupă cu Belgia, Slovacia și Ucraina.

Prima echipă contra căreia va debuta este Ucraina, pe care o întâlnește pe 17 iunie, la Munchen. După care urmează meciul cu Belgia, de pe 22 iunie, la Koln, și meciul de pe 26 iunie, la Frankfurt, cu Slovacia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed