Edi Iordănescu, decizie de ultimă oră! Convocare surpriză la echipa naţională. Ar putea fi pasul decisiv către EURO 2024

Edi Iordănescu, decizie de ultimă oră. Jucătorul favorit al lui Gigi Becali, convocare surpriză la echipa naţională pentu meciurile cu Irlanda de Nord și Columbia.

Naționala României joacă în martie primele meciuri de verificare în vederea participării la Campionatul European din Germania. Tricolorii întâlnesc Irlanda de Nord, vineri 22 martie, iar Columbia, marți, 26 martie.

Edi Iordănescu, decizie de ultimă oră

Edi Iordănescu se pare că a decis să-l cheme la lot pe favoritul lui Gigi Becali, Adrian Șut, potrivit as.ro. De asemenea, selecționerul se poatee baza și pe Răzvan Marin, refăcut după problemele medicale pe care le-a avut. Acesta a putea să fie pe teren la finalul săptămânii în Empoli – Bologna.

În mare parte, Edi Iordănescu se va baza pentru cele două meciuri amicale pe jucătorii pe care a mizat și în preliminarii. 

Pe lista sa s-ar fi aflat și Andrei Borza, doar că din cauza gestului făcut după meciul dintre Rapid și Poli Iași, fotbalistul a ratat șansa de a îmbrăca tricoul naționalei. Fotbalistul a petrecut cu Albu într-un club după înfrângerea echipei sale.

„E împotriva tuturor principiilor pe care le-am impus la echipă. E inadmisibil să te comporți așa, mai ales la vârsta asta! Echipa ta pierde și ăsta e devotamentul tău? Care este respectul tău față de club, de suporteri, de antrenori și, nu în ultimul rând, față de colegii tăi!?”, ar fi spus selecționerul în discuția cu cei de la șefia Federație, potrivit sursei citate mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed