Președintele celor de la CFR Cluj nu s-a mai abținut! Ce s-a întâmplat după meciul pierdut cu CSU Craiova. Dezvăluiri incredibile din interior

Președintele celor de la CFR Cluj nu s-a mai abținut. A povestit ce s-a întâmplat după meciul pierdut cu CSU Craiova. Dezvăluiri incredibile din interior.

Echipa lui Adrian Mutu a pierdut, pe teren propriu, meciul cu oltenii, scor 1-2, iar Cristi Balaj a dezvăluit că a evitat să dea ochii cu patronul ardelenilor.

Președintele celor de la CFR Cluj l-a evitat pe Neluțu Varga

Cristi Balaj a recunoscut că și-a ieșit din minți după ce CSU Craiova a învins-o pe CFR Cluj în Gruia. Președintele clujenilor spune că rezultatul după pimele 45 de minute a fost unul nedrept.

„E cel mai mincinos rezultat din acest campionat. N-am mai văzut un meci în care o echipă să rateze atâtea ocazii și să fie condusă la pauză”, a spus fostul arbitru pentru Prima Sport.

Președintele celor de la CFR Cluj a preferat să nu dea ochii cu finanțatorul  Neluțu Varga după eșecul echipei.

 „Nici n-am avut curajul să intru la el. Eram și eu nervos, supărat. Chiar și pe evoluțiile unor jucători. Nu dau nume, dar am anumite dezamăgiri și în sistemul defensiv, și în cel ofensiv. Eram nervos și nu știu cum reacționez când sunt supărat. Nu e cel mai înțelept. Nu e un moment potrivit”, a mai spus Balaj, pentru sursa citată mai sus.

„Avem un arbitru care greșește repetat contra lui CFR Cluj”

Fostul arbitru nu s-a abținut și l-a făcut praf pe centralul întâlnirii care le-a refuzat clujenilor o lovitură de pedeapsă. 

„Mogoș încearcă să intre în posesia mingii, fuge pe lângă jucătorul craiovean, parcă Ivan, iar jucătorul Craiovei, fără intenția de a juca mingea, sare direct în Mogoș cu scopul de a-i bloca deplasarea.

Același arbitru, la Galați, pentru mult mai puțin, a acordat o lovitură de pedeapsă pentru o atingere mult mai mică a lui Muhar. Nu e viciat, este vina noastră! Faptul că avem un arbitru care greșește repetat contra lui CFR Cluj e altceva. A și iritat spectatorii cu anumite gesturi, mingea adusă înapoi pentru câțiva centimetri” a a mai spus Cristi Balaj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed