Pleacă Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic?! Dezvăluiri de ultimă oră despre antrenorul român. Echipa uriaşă care îl vrea imediat

Răzvan Lucescu este urmărit de noroc! La scurt timp după ce a câștigat titlul de campion alături de PAOK, cel de-al doilea din toate cele patru istorice, românul a stârnit interesul unei grupări puternice din Turcia.

Oficialii celor de la Beșiktaș insistă pentru colaborarea cu fiul celui mai titrat antrenor al României, Mircea Lucescu. Răzvan Lucescu a semnat un nou contract cu gruparea din Salonic, iarna trecută, iar documentul prevede o clauză de reziliere care nu este tocmai ușor accesibilă.

Dezvăluiri de ultimă oră despre Răzvan Lucescu!

Antrenorul beneficiază de două clauze: una pentru Europa, în valoare de două milioane de euro, și alta pentru alte zone, de 4 milioane de euro.

Mai mult, cei de la Turk Scout informează mulțimea de faptul că Mircea Lucescu susține vehement potențiala colaborare dintre fiul său și Beșiktaș.

Lucescu Senior a refuzat propunerea de a prelua banca tehnică a turcilor, primăvara trecută.

Beșiktaș a terminat pe locul 6 in clasament, sezonul acesta, cu un total de 56 de puncte. Va evolua în preliminariile Europa League pentru că a câștigat Cupa Turciei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed