Pleacă Nicolae Dică de la Voluntari?! Anunţ clar după umilinţa cu Sepsi: ‘Am avut o discuţie cu conducerea’ + Ce spune despre obiectivul celor de la FC Voluntari

Pleacă Nicolae Dică de la Voluntari?! Anunţ clar după umilinţa cu Sepsi. FC Voluntari este într-o criză absolut uriaşă. A pierdut la scor, 0-4, cu Sepsi şi retrogradarea din Superliga e mai aproape ca oricând.

Nicolae Dică s-a arătat dezamăgit de evoluția jucătorilor săi. A venit cu dezvăluiri de la întâlnirea avută cu cei din conducerea clubului.

Pleacă Nicolae Dică de la Voluntari?!

”Le-am acordat șanse jucătorilor care au evoluat mai puțin sau deloc în ultimele jocuri. Am vrut să vin cu jucători proaspeți, dar am făcut greșeli.

Mai comentez arbitrajul la 4-0 și la câte ocazii au avut? Nu are rost. Noi nu am fost bine și trebuie să vedem ce vom face de mâine, pentru a arăta bine la meciul cu ‘U’ Cluj. Am făcut o parte secundă foarte proastă, jucătorii care au venit de pe bancă nu au adus un plus.

Normal că ne putem salva, nu este o diferență mare la înjumătățire. Am mizat pe acest lucru, să vin cu jucătorii care au evoluat mai puțin, jucători cu experiență. Aceștia sunt jucătorii, cu ei mergem în continuare. Avem încredere că putem să salvăm echipa.

(N.r. Simțiți aceeași încredere din partea conducerii?) Da, am avut o discuție cu cei din conducere, au încredere în mine, în echipă. Doar împreună putem reuși. Nu ne gândim acum la măsuri, ne gândim cum să pregătim meciul următor”, a declarat Nicolae Dică, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed