Nicolae Dică şi-a ieşit din minţi! Ce a spus după bătaia încasată cu FCSB: ‘Facem greşeli copilăreşti’ + Ce spune despre lupta pentru supravieţuire în Superliga

Nicolae Dică şi-a ieşit din minţi! S-a aflat ce a spus după bătaia încasată cu FCSB. Voluntari se înfundă spre locurile care duc la retrogradarea din Superliga. A pierdut şi cu liderul clasamentului, deşi a avut 1-0 la pauză.

Nicolae Dică a făcut scandal la finalul meciului. Şi-a făcut praf propria echipă după Voluntari-FCSB 1-2.

Nicolae Dică şi-a ieşit din minţi!

„Păcat că nu am scos un rezultat pozitiv. 70% din meci am fost mai buni, am marcat, am avut ocazie de 2-0. Apoi, în 5 minute ne-a bătut un singur jucător, Coman. Facem greşeli copilăreşti. Nu-mi dau seama de ce facem aceste lucruri. Sunt jucători cu experienţă şi aştept mai mult de la ei.

Apoi, la 2-1 avem ocazia de 2-2. Nu reuşim să o băgăm în poartă şi am pierdut jocul. Este lupta strânsă, dar în play-out toate echipele vor avea emoţii pentru evitarea retrogradării. Echipa joacă, ne dă încredere. Avem ocazii de a marca, dar nu reuşim să marcăm. Jocul îmi dă încredere”, a tunat Nicolae Dică, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Nicolae Dică nu s-a oprit aici. Pune presiune pe echipa sa. Vrea să câştige etapa viitoare, pe terenul celor de la Sepsi. Asta pentru a scăpa de grijile locurile de baraj de Superliga.

„În fiecare zi le spun aceleaşi lucruri. Le spun să nu avem teamă, ne putem bate cu orice echipă. Toate meciurile sunt grele. Jucăm la Sepsi să dăm totul şi să facem surpriza. Să scoatem un rezultat pozitiv. Am încredere că ne salvăm că de asta am venit aici”, a mai spus Dică, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed