Pleacă Edi Iordănescu de la naţională? Mesaj clar al selecţionerului. Ce planuri de viitor are acesta

Pleacă Edi Iordănescu de la naţională. După un parcurs dezastruos în Liga Naţiunilor mai multe voci din fotbal i-au cerut demisia selecţionerului. Înainte de România – Bosnia, Iordănescu Jr. a venit cu un mesaj clar.

Mihai Stoica a fost unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai lui Edi Iordănescu. Acesta a spus că dacă tricolorii retrogradează în liga a treia selecţionerul trebuie să plece.

Pleacă Edi Iordănescu de la naţională?

Cu Edi Iordănescu România e ciuca bătăilor în Liga Naţiunilor. Chiar dacă batem Bosnia luni seara, de la ora 21.45, tot nu suntem siguri că nu retrogradăm. Chiar şi aşa, selecţionerul are planuri de viitor pe banca naţionalei.

”Trebuie să plecăm de la ideea că venim după un joc în care nu ne-am îndeplinit obiectivul, adică cele trei puncte. Consider că este încă un joc în care merităm și puteam mai mult, cred c-au fost foarte multe elemente bune și prioritar acum este să câștigăm cu Bosnia.

Avem și acțiunea din noiembrie, care ar trebuie să reprezinte jocurile consolidării unei echipe noi. Sunt multe elemente pe care le putem extrapola din meciul cu Finlanda. Mi s-a părut că am regăsit spiritul, am văzut o altă mentalitate, cred că ați văzut și dumneavoastră altă abordare”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă de duminică.

Iordănescu jr a identificat și lucrurile pozitive ale acestei campanii de calificare. ”Ne-am demonstrat că putem să funcționăm bine în echipă, am demonstrat că putem avea și inițiativa, am avut multe momente bune. Când interpretezi jocul cum trebuie, putem produce un fotbal bun.

Pot spune că dacă analizăm toate cele 5 jocuri, exceptând dublă manșă cu Muntenegru, care ne-a pus la pământ, echipa a avut trei jocuri bune.

În Bosnia meritam cel puțin un punct, cu Finlanda acasă am câștigat, iar in retur ar fi trebuit să câștigăm”, a mai spus Edi Iordănescu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cine este jucătorul australian cu origini românești. A debutat la Cupa Mondială din Qatar

Un australian care are pașaport românesc a debutat sâmbătă...

Clipe de panică în Qatar. Incendiu lângă Fan Zone-ul din Lusail. Video

Momente de panică lângă Fan Zone-ul din Lusail. Un...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed