Pleacă Darius Olaru de la FCSB?! Anunţ crucial pentru Elias Charalambous. Totul s-a aflat abia acum

Darius Olaru a vorbit despre un potențial transfer al său de la FCSB, în urma unui sezon în care a fost al doilea golgheter al liderului din Superliga, după Florinel Coman, cel care a dat deja curs ofertei celor de la Al Duhail și va părăsi campioana la vară.

Căpitanul roș-albaștrilor a marcat 15 goluri pentru FCSB în cadrul stagiunii curente. Darius Olaru este, de asemenea, unul dintre jucătorii pe care patronul Gigi Becali vrea să-l vândă în schimbul unor sume exorbitante.

Detalii despre transferul lui Darius Olaru!

Elevul lui Elias Charalambous nu exclude posibilitatea unei despărțiri de FCSB. După ce a cucerit titlul alături de roș-albaștrii, Olaru se concentrează pe următorul său obiectiv stabilit: să poată ajuta prima reprezentativă în demersul acesteia la EURO 2024.

”Deocamdată nu vreau să mă gândesc la plecare. Mă gândesc mai mult la EURO 2024. Acolo îmi este gândul. Trebuie să mă antrenez în continuare acum. Chiar dacă suntem campioni. Trebuie să mă antrenez în continuare şi să fiu pregătit pentru EURO 2024.

Primul vis, am spus acum 3 luni, acesta era primul vis. Mi l-am îndeplinit. Iar al doilea o semifinală. Asta îmi doresc eu. Cred că o putem atinge și trebuie să gândim sus, dacă vrem să ajungem acolo!”, a spus Olaru, la Antena Sport.

Olaru a obținut primul titlu de campion din cariera sa, alături de liderul din Superliga. Acesta evoluează pe teren cu numărul 27, iar FCSB s-a lăudat cu titlul #27 câștigat, în ciuda disputei pentru palmares cu echipa Armatei.

Mai mult de atât, roș-albaștrii au fost declarați campioni ai României pe data de 27 aprilie.

„Sincer, nu am observat. Nu prea cred în coincidente. Câţiva prieteni au ţinut şi ei să îmi amintească fix înainte de meci că e ziua 27!”, a mai spus Darius Olaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed