Darius Olaru face anunţul momentului! Vedeta lui Elias Charalambous, dezvăluiri din interior. Cum a reuşit FCSB să câştige titlul

FCSB a câștigat titlul de campioană a României după nouă ani de secetă! Roș-albaștrii se pregătesc aprig pentru a sărbători această performanță, pe terenul Arenei Naționale, alături de suporteri.

Fiecare jucător de la FCSB va primi o medalie la finalul partidei directe cu CFR Cluj, din cadrul etapei #9 a competiției interne, duel programat sâmbătă, de la ora 20.00. S-au vândut deja peste 40.0000 de bilete și este de așteptat ca partida să se joace cu casa închisă.

Cum a reuşit FCSB să câştige titlul!

În acest context, Darius Olaru este nerăbdător și speră ca suflarea roș-albastră să ia cu asalt arena.

„Se anunță stadionul plin. Îi așteptăm (n.r. pe fani). Noi le-am oferit motivul acesta să vină lângă noi.

(Cât de mult au contribuit fanii la câștigarea titlului?) Au contribuit foarte mult, pentru că au venit lângă noi, chiar dacă în anii trecuți nu le-am oferit ce și-au dorit!”, a declarat Darius Olaru, la as.ro.

Darius Olaru a înscris 15 goluri și a oferit 5 pase decisive în cadrul celor 34 de meciuri în care a evoluat, în stagiunea curentă. Este al doilea cel mai bun marcator al liderului Superligii, după Florinel Coman.

Până să joace cu CFR Cluj, roș-albaștrii vor efectua deplasarea în Bănie, pentru a disputa duelul cu CSU Craiova, luni, de la ora 21:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed