Gigi Becali va fi şocat! Anunţ incredibil al jucătorului dorit de FCSB. Ce i-a cerut latifundiarului din Pipera

Gigi Becali va fi şocat! Jucătorul cu care latifundiarul dun Pipera vrea să dea lovitura pentru UEFA Champions League cere un salriul uriaș. Atacantul din Spania are cifre incredibile la echipa de club.

Se știe deja că Gigi Becali vrea să investească sume grele pentru ca lotul echipei pe care o patronează să arate incredibil la competițiile europene din vară, iar atacantul pe care a pus ochii face senzație la Arouca.

Gigi Becali va fi şocat! Anunţ incredibil al jucătorului dorit de FCSB

Rafa Mujica deține locul 3 în clasamentul gogheterilor din campionatul din Portugalia, iar în 36 de meciuri jucate în tricoul celor de la Arouca, în acest sezon, atacantul a marcat 23 de goluri și 4 assisturi.

Potrivit prosport.ro, atacantul nu ar refuza un transfer la FCSB, campioana României, însă, pentru cifrele pe care le are, dar și față de salariul pe care acesta îl încasează la Arouca, prețențiile salariale ale acestuia sunt puțin prea ridicate.

Sursa menționată mai sus susține că Mujica ar cere 45.000 de euro salariu lunar, plus o primă de instalare în valuare de aproximativ 300.000 de euro, iar mai mult de atât, clauza de reziliere a contractului este imensă, maxim 10.000.000 de euro.

Salariul este unul foarte mare pentru fotbalul din România. Cel mai mare salariu încasat de un fotbalist român este 40 de mii de euro, a lui Vlad Chiricheș. Și chiar și așa, atacantul spaniol nu are un salariu atât de mare nici la echipa de club. Acesta încasează 15 mii de euro, lunar. Astfel că, rămâne de văzut dacă Gigi Becali are de gând să accepte pretențiile fotbalistului.

Rafa Mujica, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, este cotat la 5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed