Probleme mari pentru Edi Iordănescu! Vestea venită chiar înaintea EURO 2024. Tocmai a rămas şomer

Probleme mari pentru selecționerul Edi Iordănescu! Vestea venită chiar înaintea EURO 2024 l-a uimit pe antrenorul tricolorilor. Unul dintre fotbaliștii convocați, tocmai a rămas şomer. Şi-a luat adio de la fosta echipă.

Cu foarte puțin timp înainte de startul turneului final din Germania, Edi Iordănescu a fost luat prin surprindere de o veste. Florin Niță, unul dintre portarii lotului național a rămas fără echipă după ce contractul i s-a terminat.

Probleme mari pentru Edi Iordănescu!

Florin Niță (36 de ani), a terminat contractul cu turcii de la Gaziantep, echipă pentru care a evoluat în sezonul 2023/2024.

Niță a semnat cu Gaziantep în septembrie 2023, atunci când antrenorul român Marius Șumudică a preluat echipa. Portarul s-a înțeles cu conducerea pentru un contract valabil până la 30 iunie 2024.

Acum când a venit momentul încheierii cu Gaziantep, Niță nu a ajuns la un acord cu echipa pentru prelungirea înțelegerii. Românul și-a luat rămas bun de la toți cei cu care a fost coleg timp de aproape un an.

„E momentul pentru mulțumiri! E momentul să spun: mulțumesc, Gaziantep! Am petrecut un sezon fantastic la Gaziantep, am muncit, ne-am dăruit, ne-am încăpățânat să credem în șansa noastră, iar la final ne-am atins obiectivul! Așadar, vreau să le mulțumesc celor împreună cu care am reușit acest lucru.

Le mulțumesc antrenorilor cu care am lucrat în acest sezon, Marius Șumudică, Selciuk Inan, Florin Tene și Hakan Bolut, staff-ului medical, maseurilor, oamenilor din club, dar și directorului sportiv și președinților. Le mulțumesc colegilor pentru această călătorie minunată, cu urcușuri și coborâșuri, ca un roller coaster. Sunt mândru de ce am reușit.

Iar la final, dar nu în ultimul rând, le mulțumesc din suflet fanilor Gaziantep, fără voi n-am fi reușit nimic! Ați fost magnifici! Ați fost minunați! Ați fost suporteri adevărați! Echipa vă merită, așa cum și voi meritați o echipă pe măsura dragostei voastre! Cu respect, Florin Niță!”, a scris portarul român.

Florin Niță așteaptă acum Campionatul European din Germania, pentru care a fost selectat în lotul preliminar al României. Portarul se bate pentru un loc în lotul final cu ceilalți trei, Horațiu Moldovan, Ștefan Târnovanu și Răzvan Sava.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed