Pep Guardiola a făcut anunțul. Ce echipă vrea să antreneze sezonul următor

Pep Guardiola a anunțat că își dorește să rămână la Manchester City, chiar dacă clubul ar putea să fie sancționat din cauza neregulilor financiare.

„Voi rămâne. Sezonul viitor voi fi aici deşi sunt 115 acuzaţii contra noastră. Aş vrea să stau aici şi anul viitor”, a declarat antrenorul campioanei Angliei.

Pep Guardiola mai are contract cu englezii până în 2025 și spune că îi place în Marea Britanie pentru că atmosfera este mai relaxată comparativ cu Spania sau Italia.

„Ceea ce mi-aş dori este ca Premier League sau judecătorii să ia o decizie cât mai repede posibil. Poate că am făcut ceva greşit şi toată lumea va ştii. Sau poate ceea ce se întâmplă este că suntem ceea ce credem că suntem şi ceea ce am făcut în ultimii ani a fost lucrul corect, atunci oamenii vor înceta să se gândească la noi aşa.

Mi-ar plăcea să văd că se întâmplă mâine. Cerinţele de aici sunt foarte ridicate, dar ambianţa din afara terenului este mai comodă. Întrebaţi-i pe Carlo (Ancelotti) sau Julen Lopetegui, care au venit din Spania, sau pe De Zerbi, care vine din Italia. Nu spun că este e mai bine sau mai rău, dar acolo este zgomotul … Aici dacă câştigi un meci eşti un antrenor bun, dacă pierzi un meci eşti un antrenor slab, dar apoi mergi acasă şi pregăteşti următorul meci. Este mai comod. Trăim mai bine”, a mai declarat Guardiola.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed