Scandal imens în timpul meciului! Vedeta lui Guardiola s-a răstit la antrenor. Imagini incredibile de la Manchester City-Real Madrid / Video

Scandal imens în timpul meciului! Vedeta lui Guardiola s-a răstit la antrenor. Imagini incredibile de la Manchester City-Real Madrid.

Scandal imens la semifinala UEFA Champions League! O vedetă din lotul „cetățenilor” s-a enervat pe Pep Guardiola, care încerca să îi dea indicații în timpul partidei.

Scandal imens la Manchester City

Scandal imens la Manchester City! Pep Guardiola s-a contrat cu Kevin De Bruyne! Momentul tensionat a avut loc în timpul meciului dintre Manchester City și Real Madrid, încheiat cu scorul de 4-0, în favoarea englezilor.

Pe un atac al celor de la City, De Bruyne a ținut prea mult de minge și a pierdut-o în fața lui Eder Militao. În timp ce belgianul era la balon, Guardiola striga la el, exasperat: „Pasează! Pasează!”. Mijlocașul i-a răspuns tehnicianului, pe un ton agresiv: „Taci! Taci!”.

Mijlocașul a gesticulat apoi agresiv către banca de rezerve, iar Guardiola s-a retras, nemulțumit de modul în care belgianul a gestionat situația. Întreaga scenă s-a produs pe flacul stâng al terenului, acolo unde se aflau antrenorii celor două echipe.

„Ne-am grăbit mult în repriza a doua. Kevin a făcut trei tranziții care nu erau necesare și am accelerat mult jocul când trebuia să facem fix invers, să îi obosim și să plimbăm mingea mult”, a declarat Pep Guardiola după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed