Paul Iacob nu s-a mai abţinut! Cuvinte dure după înfrângerea cu CSU Craiova: ‘Acel gol, primul, e vina mea’ + Ce spune despre lupta la titlu

Paul Iacob nu s-a mai abţinut! Cuvinte dure după înfrângerea cu CSU Craiova. Fundaşul celor de la Rapid şi-a pus cenuşă în cap. A spus clar că el este cel care a greşit la primul gol al gazdelor.

Paul Iacob era la capătul puterilor. Asta după ce Rapid a încasat a doua înfrângere în două partide în play-off-ul de Superliga.

Paul Iacob nu s-a mai abţinut!

„Noi ştim să jucăm 11 la 11. ne-am relaxat. Acel gol, primul e vina mea. Mitriţă mi-a dat mingea printre picioare. Trebuia să fac mai mult. Trebuia să gestionăm mai bine omul în plus, ei lăsat spaţii. Nu ştiu dacă soluţiile au fost problema, cei de la Craiova au făcut un meci fantastic. Trebuia să facem mult mai bine. Vedem ce am greşit şi vom încerca să o luăm de la capăt. Dacă ne uităm la statistici, Farul şi Craiova au avut 2-3 şuturi pe poartă şi două goluri”, a spus Paul Iacob, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

În ciuda acestei înfrângeri, Paul iacob nu renunţă. A spus clar că Rapid continuă să spere la lupta pentru titlu în Superliga. „Noi nu am băgăm în poartă, la prima ocazie luăm gol. Am pierdut cu o echipă mult mai bine ca noi. 11 la 11 am dominat jocul. Determinarea şi ambiţia lor a făcut diferenţa. Nu am ieşit din lupta la titlu. Craiova joacă cu FCSB. Dacă bate Craiova şi noi suntem toate 3 acolo”, a mai spus Iacob, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed