Paul Iacob face dezvăluirea serii! Cum a reuşit Rapid să o bată pe FCSB: ‘Am avut şi noroc’ + Ameninţări pentru adversarele din play-off

Paul Iacob face dezvăluirea serii! S-a aflat cum a reuşit Rapid să o bată pe FCSB. Ameninţări pentru adversarele din play-off. Echipa lui Cristiano Bergodi merge direct în lupta pentru titlu.

Rapid a reușit o victorie incredibilă în meciul de pe Arena Națională. Echipa patronată de Dan Șucu s-a impus cu 4-0 în fața liderului FCSB și își menține locul 2 în clasamentul din Superliga.

Paul Iacob face dezvăluirea serii!

Marcatorul primului gol al partidei a făcut dezvăluiri incredibile după meci. Paul Iacob este de părere că FCSB a jucat bine sâmbătă seara doar că jucătorii Rapidului au fost mult mai bine pregătiți.

„O victorie uriaşă, ne-am dorit mult. Am încercat, am avut ocazii. Toată echipa a jucat extraordinar.

Vreau să remarc evoluţiile celor de la mijloc. Au egalat mult şi au jucat foarte bine. Sunt foarte fericit pentru Bădescu. A evoluat foarte bine, felicitări.

Ştim că e un derby, motivaţia e la maxim. Am avut şi noroc. La acea fază, Ovidiu Popescu nu a făcut marcaj bine la mine, dar sunt foarte bucuros.

Nu au fost ei slabi, noi foarte bine pregătiţi. Ne-am dăruit ca niciodată. Asta e faţa Rapidului şi aşa ar trebui să arătăm la fiecare meci.

Noi cu primele 6 clasate am jucat bine, am luat puncte. Ei sunt tot la mâna lor, noi aşteptăm până la meciul direct. Pentru astfel de meciuri te pregăteşti şi te apuci de fotbal”, a spus Paul Iacob, în direct la Digi Sport TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed