Paul Iacob face scandal! Atac dur la adresa arbitrajului după meci: ‘De multe ori aud că mi s-a spus din camera VAR’ + Şi-a făcut praf şi colegii

Paul Iacob face scandal! Atac dur la adresa arbitrajului după meci. Rapid a pierdut trei puncte mari în faţa celor de la Farul. Fundaşul giuleştenilor şi-a ieşit din minţi. A făcut acuzaţii uluitoare la adresa lui George Găman.

Chiar dacă a încercat să-l menajeze pe George Găman chiar l-a făcut praf pe arbitru. Spune că fluieraşul a fost împotriva Rapidului. Mai mult, a venit şi cu faze clare, dar şi cu acuzaţii uluitoare. Spune că centralii primesc instrucţiuni interzise din camera VAR.

Paul Iacob face scandal!

„Tot meciul a fost ciudat. Am avut ocazii foarte mari. Ei au avut în prima repriză două contraatacuri şi un gol. Repriza secundă la fel. Au fost mingi şi ocazii mari ale noastre. Cu capul, o grămadă de ocazii. S-au apărat, bravo lor. Au obţinut rezultatul. Nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat cu arbitrajul. astăzi am simţit că e un arbitraj mult contra noastră. Krasniqi faultat la colţul terenului nu primim nimic.

Acelaşi fault oaidă la mijloc primim galben. Apoi, faul la Rrahmani, Oaidă nu ştiu dacă îl calcă. Îi dă roşu. Nu s-a verificat faza pe 16 metri. De multe ori, aud că mi s-a spus din camera VAR. Nu vorbim de faze de penalty şi de roşu. Nu am nimic cu george Găman, nu vreau să dau în el. Nu e chestia asta. Prea au fost toate. Sper că a fost o seară nefastă al arbitrului”, a spus Paul Iacob, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Paul Iacob şi-a atacat şi proprii colegi. „Ne-am anulat tot ce am făcut bun cu FCSB. Nu suntem în stare să ţinem o linie medie. Nu e posibil ca cu FCSB să arăţi tot şi apoi să înoţi şi să-ţi fie frică. Să nu ai bărbăţie, să demonstrezi că eşti mai bun în dueluri”, a mai spus Iacob, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed