Patimile Soranei Cîrstea. Din afară este invidiată, dar puțin sunt cei care știu adevărul despre suferințele ei

La aproape 33 de ani, Sorana Cîrstea este una dintre veteranele circuitului WTA. Și pare mai în formă ca niciodată, în ultima perioadă. Vorbesc rezultatele și, în ultimul rând, stă mărturie maniera în care le-a realizat.

Sorana câștigase din tenis, până anul trecut, 7,349,157 de dolari conform WTA. Are un iubit celebru, Ion Alexandru Țiriac, chiar dacă nu oficial, dar toată lumea vorbește, și trece printr-un moment de grație în tenis.

Dar ca orice medalie există și revers. Pe care chiar Sorana l-a devoalat la ultimul podcast la care a luat parte. ”Primul lucru când mă ridic din pat zic: ”O.k., ia să vedem, astăzi ce doare mai mult?”. La nivelul ăsta așa este. De asta se zice că sportul de performanță dăunează grav sănătății…”, a povestit sportiva în interviul pentru Speak.

”Gândește-te că nu mai am genunchi, nu mai am cartilaje la genunchi, îmi fac injecții cu acid hialuronic cam la 3-4 luni, am două hernii lombare, una cervicală, am rupturi la abdomen în ambele părți, nu știu câte entorse, mi s-a rupt fascia plantară, acum, la umăr, fac recuperare, nu vrei să știi ce e la umărul meu…”, a mărturisit celebra jucătoare de tenis, calificată în sferturile turneului de la Miami.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed