Unde a fost surprins iubitul Soranei Cîrstea, în timp ce ea juca la Miami! Țiriac junior, mesaj codificat: `Te vei obișnui cu reflexia locului unde ești, nu în care vrei să fii`

Din 2020 se iubesc Ion Alexandru Țiriac și Sorana Cîrstea. S-au plăcut dintotdeauna, dar relația a evoluat, la trei ani de când juniorul lui Țiriac a divorțat de soția lui, Ileana Lazariuc.

Poate și pentru că a păstrat în continuare o relația frumoasă cu mama celor doi băieții ai săi, Țiriac junior a ținut povestea de amor cu Sorana cât mai departe de tabloide. Și practic cei doi n-au admis niciodată public că sunt împreună.

Asta deși, în unele rânduri, Ion Ion a fost surprins în tribune la meciurile frumoasei jucătoare, i-a lăsat deseori comentarii publice pe rețelele sociale și au postat de multe ori amândoi poze din vacanță, simultan, din aceleași locuri.

Astăzi, Țiriac junior a surprins. Le-a arătat tuturor cu ce se ocupă câtă vreme iubita sa are treabă la turneul din Miami. A postat imagini din sala de forță, cu câteva ore înainte ca Sorana Cîrstea să o elimine pe Karolina Muchova și să ajungă în optimi la turneul din Florida.

 

„Obiceiurile de duminică la 6 dimineața mă ajută să fiu în formă zi cu zi. Nu te uita niciodată în oglindă, te vei obișnui cu reflexia locului în care ești, nu unde vrei să fii!”, a postat Ion Țiriac jr pe social media.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed