Ovidiu Haţegan, umilit în direct! Moldovenii l-au făcut praf: ‘Nu mă aşteptam la Hoţegan la aşa ceva’ + Medicii vor să cheme poliţia după accidentarea lui Luca Mihai

Ovidiu Haţegan, umilit în direct! Moldovenii l-au făcut praf pe arbitrul care a distrus meciul de pe Arcul de Triumf. Fluieraşul din Arad i-a dat doar galben lui Homahoo după ce dinamovistul l-a băgat în spital pe Luca Mihai.

Ovidiu Haţegan, dar nici fluieraşii din VAR n-au fost în stare să vadă intrarea criminală la Luca Mihai. Preşedintele celor de la Poli Iaşi, Cornel Şfaiţer l-a distrus pe arbitru.

Ovidiu Haţegan, umilit în direct!

Cornel Şfaiţer l-a numit Hoţegan pe arbitrul care a distrus meciul de pe Arcul de Triumf. A oferit şi amănunte dureroase despre victima lui Homahoo. Luca Mihai se află, în stare gravă la spital.

„Se mai fac investigaţii. Este la spital la Elias. Are timpanul spart, sunt probleme. Fracturi de gradul 1 multiple. E sub tratament. Vom şti amănunte după al doilea CT. Acum este conştient. Au fost momente pe teren când lumea a intrat în panică. Mama şi tatăl lui au venit din Germania pentru joc. Am trăit momente teribile. A fost o perioadă inconştient apoi şi-a revenit. Aşa e procedura internă, medicii anunţă poliţia.

Nu mă aşteptam la Hoţegan la aşa ceva, arbitraj de liga a treia. Maniera de arbitraj a spus totul. Am fost dezavantajaţi. Echipa adversă a fost împinsă de la spate de arbitraj. Înainte de a fi eliminat Bouhenna a primit un cot, are tâmpa umflată. La pauză am vrut să plec din stadion”, a tunat şeful moldovenilor, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed