Tony da Silva l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan! Cuvinte dure la adresa arbitrului care a distrus meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi: ‘Ăsta nu e fotbal’ + Detalii dureroase despre Luca Mihai

Tony da Silva l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan! Cuvinte dure la adresa arbitrului care a distrus meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi. Centralul din Arad nu l-a eliminat pe Homawoo, deşi acesta l-a băgat în spital pe Luca Mihai.

Tony da Silva a lansat cuvinte dure la adresa celui care a fluierat pe Arcul de Triumf. Mai mult, a dat detalii dureroase despre Luca Mihai.

Tony da Silva l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan!

Tony da Silva spune că Luca Mihai a fost internat în spital, cu mari probleme. Mai mult, nu va mai juca până la finalul sezonului. În schimb, Ovidiu Haţegan a dat doar cartonaş galben la intrarea criminală a dinamovistului.

„Toţi împotriva noastră. Tot ce a fost la meci a fost împotriva Iaşiului. Luca Mihai are hematom, are hemoragie la cap. Ăsta pentru mine nu e fotbal. Au murit jucători pe teren cu intrări tari. Asta e cea mai mare înfrângere. Băieţii au luptat, au încercat. Nu meritam ce ni s-a întâmplat. Bouhenna a fost lovit înainte să fie eliminat. Mergem acasă supăraţi, 7 ore pe drum. Băieţii nu au fost lăsaţi să ia un punct. Băieţii mei plâng în vestiar. Nu meritam aşa ceva.

Durerea simţită azi trebuie să ne facă să ne ridicăm. E foarte nasol şi dureros. Am pierdut un jucător, nu mai pot să joc cu el până la final. E foarte grav şi doar galben. După prima repriză a trebuit să fac 2 schimbări. Un om în minus şi două schimmbări obligat. Mă doare inima, nu vreau să spun mai mult de ei”, a tunat antrenorul ieşenilor, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed