Mihai Bordeianu şi-a ieşit din minţi! L-a distrus pe Ovidiu Haţegan, după prestaţia şocantă a arbitrului: ‘Zici că l-a împuşcat cineva’ + Luca Mihai, internat în spital

Mihai Bordeianu şi-a ieşit din minţi! L-a distrus pe Ovidiu Haţegan, după prestaţia şocantă a arbitrului. Centralul din Arad a stabilit rezultatul final al meciului dintre Dinamo şi Poli Iaşi. Nu l-a eliminat pe Homawoo, deşi acesta l-a băgat în spital pe Luca Mihai.

Mihai Bordeianu a fost şocat de prestaţia de judeţ a lui Ovidiu Haţegan. arbitrul din Arad a vrut să fie actor principal şi a reuşit. Jucătorul Iaşiului a explicat ce s-a întâmplat.

Mihai Bordeianu şi-a ieşit din minţi!

Mihai Bordeianu l-a umilit în direct pe Ovidiu Haţegan. Asta după ce arbitrul a făcut praf meciul. Jucătorul oaspeţilor a scos în evidenţă mai multe greşeli flagrante ale centralului din Arad.

„Din minutul 20 am jucat în 10 oameni. El spune că era ultimul apărător, dar în fine. Luca e la spital, cum poţi să spui aşa ceva. La sfârşit avem noi de suferit jucătorii şi famiile noastre. Ei se pregătesc şi săptămâna viitoare au alt meci. Am mai tras un semnal de alarmă şi aam fos luat la mişto. Lucrurile astea bat la ochi. Eu m-am speriat îngrozitor, zici că l-a împuşcat cineva.

Luca loveşte mingea şi e lovit. drum bun, cartonaş galben. Plecaţi băieţi 7 ore pe drum. Mi-a spus că la mine n-a văzut, scuze. Abia mă pot stăpână. Mi-e foarte greu să vorbesc. Şi noi muncim şi la sfârşit ce se întâmplă. Am fost prea nervos şi am plecat, m-am dus la duş. Acelaşi lucru cu Itu îl trage fault, pe urmă umăr la umăr fault pentru ei. Tot se întâmpla aşa, mai sunt 5 meciuri. Toată lumea merge acasă şi noi acasă fără puncte, fără nimic”, a tunat Bordeianu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed