Ovidiu Haţegan uimeşte pe toată lumea! Ce a putut să spună după gafa colosală de la meciul Dinamo-Poli Iaşi. Luca Mihai, în stare gravă

Ovidiu Haţegan uimeşte pe toată lumea! S-a aflat ce a putut să spună după gafa colosală de la meciul Dinamo-Poli Iaşi. Luca Mihai, în stare gravă. Fluieraşul din Arad îşi pune cenuşă în cap după gafa uluitoare pe care a făcut-o.

Ovidiu Haţegan i-a dat doar galben lui Homawoo, în ciuda accidentării horror din prima repriză a lui Luca Mihai.

Ovidiu Haţegan uimeşte pe toată lumea!

Mijlocașul lui Poli Iași a fost lovit în zona capului de Josue Homawoo și a fost transportat de urgență la spital. A căzut inconștient pe gazon, i s-a pus o mască de oxigen și a fost scos de pe teren cu ambulanța.

Chiar dacă Luca Mihai nu a mai putut să continue meciul, Ovidiu Hațegan a decis să îi acorde doar cartonaș galben fundașului de la Dinamo, decizie strigătoare la cer.

La doar o zi după terminarea partidei, centralul arădean și-a recunoscut vina și a dezvăluit că ar fi trebuit să acorde cartonaș roșu, conform frf.ro. Explicaţiile acestuia sunt însă de-a dreptul puerile.

Spune că nu şi-a dat seama de gravitatea accidentării, deşi în primă fază şi el a cerut, disperat, ambulanţa pe teren. “Am văzut cei doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că jucătorul lui Dinamo a vrut să joace mingea. Din nefericire, n-am realizat pe moment gravitatea impactului. Apoi, când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greșit.

Trebuia să arat cartonașul roșu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate și îi doresc jucătorului de la Poli Iași însănătoșire grabnică. Sper din tot sufletul ca situația să nu fie foarte gravă și să fie bine cât mai repede. Sunt foarte afectat de cele întâmplate”, a declarat Ovidiu Hațegan, potrivit frf.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed