Ion Crăciunescu şi-a ieşit din minţi! L-a distrus pe Ovidiu Haţegan. Fluieraşul nu a eliminat un dinamovist deşi l-a băgat în spital pe Luca Mihai

Ion Crăciunescu şi-a ieşit din minţi! L-a distrus pe Ovidiu Haţegan. Fluieraşul nu a eliminat un dinamovist deşi l-a băgat în spital pe Luca Mihai. Fostul mare arbitru s-a dezlănţuit la adresa fluieraşului din Arad.

Ovidiu Haţegan a luat o decizie de judeţ într-un caz clar de eliminare. Nu l-a dat afară pe Homawoo, în ciuda intrării criminale la Luca Mihai. Ion Crăciunescu l-a distrus pe fluieraş.

Ion Crăciunescu şi-a ieşit din minţi!

Ovidiu Haţegan a comis-o ca un începător. Deşi a chemat imediat ambulanţa în teren pentru Luca Mihai, i-a dat doar galben lui Homawoo. Asta deşi trebuie să-l elimine pe dinamovist. Şi în camera VAR s-a dormit profund. Nimeni nu l-a trezit pe Haţegan să îi atragă atenţia de gravitatea fazei.

Faptul că Ovidiu Hațegan nu l-a eliminat pe jucătorul lui Dinamo l-a surprins în totalitate pe Ion Crăciunescu, conform prosport.ro. „Nu încape discuție. Homawoo trebuia eliminat. L-a nenorocit pe jucătorul de la Poli Iași și să ne rugăm ca acel copil să revină și să mai joace fotbal. Am citit și eu că are timpanul spart și nu mai stiu ce fracturi craniene.

Însă, nu înțeleg ce a fost în mintea lui Ovidiu Hațegan, medicului Ovidiu Hațegan înaintea arbitrului Hațegan. Înainte de toate, Hațegan este medic. Nu ai cum să nu-l elimini pe jucătorul lui Dinamo când vezi sub ochii tăi cum arată acel copil pe targă.

Hațegan a avut toate elementele din lume ca să îl elimine pe Homawoo. Ce mai voia? Băiatul ăla era făcut KO. A fost urcat pe targă, așa cum arăta, și trimis direct la spital cu salvarea. Nu mă așteptam sub nicio formă ca un arbitru de talia lui Ovidiu Hațegan să facă o asemena gafă. Trebuia să îi dea direct cartonașul roșu lui Homawoo”, a spus Crăciunescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed