Dumitru Dragomir detonează bomba! L-a distrus pe Ovidiu Haţegan: ‘A primit ordin s-o salveze pe Dinamo’

Dumitru Dragomir detonează bomba! L-a distrus pe Ovidiu Haţegan în direct, după ce arbitrul a făcut praf meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi. Fostul şef al LPF spune că fluieraşul a primit ordin ca Dinamo să fie salvată de la matineu.

Acuzaţii devastatoare ale lui Dumitru Dragomir. Fostul şef LPF intră cu talpa şi îl umileşte pe Ovidiu Haţegan.

Dumitru Dragomir detonează bomba!

Dumitru Dragomir spune că s-a dat ordin ca Dinamo să fie salvată de la retrogradare. Nu îşi explică de ce Ovidiu Haţegan nu l-a eliminat pe Homawoo după intrarea criminală la Luca Mihai.

Sunt acuzaţii fără precedent ale fostului şef LPF, conform fanatik.ro. Mai mult, Dragomir spune că fluieraşii care au distrus meciul trebuie să primească suspendări pe măsură.

„A greșit Hațegan, dar părerea mea este că Hațegan nu a greșit, ci a primit ordin. Nu am o probă în acest sens. Toată lumea vrea să salveze Dinamo. A dat cu nuca în perete rău de tot, și-a distrus cariera. L-am admirat extraordinar pe Hațegan și Colțescu.

Cum să nu dai roșu? Vrei să îl omori, dacă murea nici atunci nu îi dădeai cartonaș. Unde e corectitudinea? Nu l-aș suspenda numai pe el, i-aș rade pe toți care au fost în cabina VAR. Lui Hațegan i-aș da o lună, două, dar celor din cabina VAR le-aș da șase luni.

Două sau trei etape i-aș da și lui Homawoo, nu se intră așa, ce ești criminal. Să aibă grijă, să nu plece din spital. Lovitura la cap are urmări de neînchipuit, să stea în spital. Dacă a dat comunicatul ăsta Vassaras, bravo lui.

Hațegan nu avea cum să greșească, doar dacă avea comandă. Totul este calculat, nimic nu este la voia întâmplării în lumea asta”, a spus Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed