Ovidiu Haţegan, făcut praf de specialişti! Gafa de judeţ a arbitrului la meciul lui Dinamo. Luca Mihai, băgat în spital

Dinamo s-a impus, duminică seară, pe ultima sută de metri, în duelul contra celor de la Poli Iași, 1-0! Bucureștenii au câștigat puțin avânt în clasament, aflându-se pe primul loc de baraj. Aceeași grupare a trecut prin momente de groază în minutul 30 al partidei, când Josue Homawoo, fundașul al ”câinilor”, l-a accidentat grav pe Luca Mihai, fotbalistul ieșenilor, în vârstă de 20 de ani.

Autoritățile au fost sesizate și s-a demarat o anchetă, în contextul în care accidentarea provocată de către jucătorul togolez al celor de la Dinamo va avea repercusiuni.

Gafa de judeţ a arbitrului la meciul lui Dinamo!

Verdictul a venit de îndată. Luca Mihai a fost diagnosticat cu multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie și somnolență profundă.

În urma intrării periculoase, Josue Homawoo a fost taxat doar cu un cartonaș galben de către arbitrul central, Ovidiu Hațegan.

Marius Avram, fost arbitru internațional, este de părere că togolezul trebuia eliminat din teren în acea secundă.

”La această fază avem toate criteriile unui cartonaș roșu: intensitate, punerea în pericol a integrității fizice prin lovirea adversarului cu capul, forța cu care are loc atacul, consecințele grave ale faultului…

O decizie greu de înțeles și de explicat de ce Ovidiu (n.r. Hațegan) a dat doar cartonaș galben. Un astfel de fault trebuie sancționat ferm cu cartonașul roșu!”, a declarat Marius Avram, citat de Prosport.

Mihai Luca se află în spital și va rămâne monitorizat pentru următoarele 48 de ore.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed