Final incendiar pe Arcul de Triumf! S-a terminat Dinamo-Poli Iaşi. Ovidiu Haţegan, actor principal în meciul supravieţuirii

Final incendiar pe Arcul de Triumf! S-a terminat Dinamo-Poli Iaşi. Ovidiu Haţegan, actor principal în meciul supravieţuirii între jucătorii lui Zeljko Kopic şi cei ai lui Tony. Arbitrul din Arad a vrut să iasă în evidenţă şi a făcut-o.

Meciul supravieţuirii a început extrem de tare. Jucătorii lui Tony au început meciul mai bine şi puteau deschide scorul încă din minutul 1.

S-a terminat Dinamo-Poli Iaşi

Sergiu Buş a lovit mingea cu capul, dar a trimis-o în bară. Apoi, şi-a intrat în rol Ovidiu Haţegan. Mai întâi, l-a eliminat pe Rachid Bouhenna în minutul 20, pentru un fault din postură de ultim apărător la Gnahore. Nu a consultat VAR-ul, deşi reluările nu erau clare.

Apoi, Homawoo l-a lovit cu capul în ceafă pe Luca Mihai, iar acest a căzut la pământ. A intervenit imediat ambulanța și medicii i-au acordat prim ajutor lui Mihai. Aceștia i-au pus jucătorului de la Iași guler cervical și mască cu oxigen. Nu a fost de ajuns pentru doctorul din Arad care i-a dat doar galben dinamovistului, în loc să-l elimine.

După mai multe ocazii ratate, oamenii lui Zeljko Kopic au dat lovitura în prelungiri. A marcat Ahmed Bani şi câinii obţin 3 puncte uriaşe. Scor final Dinamo-Poli Iaşi 1-0 şi gazdele urcă pe loc de baraj. De partea cealaltă, moldovenii se află pe loc de retrogradare directă.

Dinamo – Poli Iași, echipe de start

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Pavici, Gnahore, Amzăr – Abdallah, Goncalo, Politic
Rezerve: Răilean, Costin, Ie, Grigore, Bordușanu, Iglesias, Roșu, D. Irimia, Milanov, Neagu, Bani, Selmani
Antrenor Zeljko Kopic

Poli Iași: Lung – Samayoa, Bouhenna, Garobbio – Todoroski, Roman, Bordeianu, Mihai, Ispas – Bettaieb, Buș
Rezerve: Ailenei, Martac, Katanec, Fl. Ilie, Itu, Jatoba, Ștefanovici, Gheorghiță, Harrison, Saghiri, Allanzinho, Kabran
Antrenor Tony da Silva

Stadion „Arcul de Triumf”
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad). Asistenți: Sebastian Gheorghe (Suceava), Marius Marica (Bistrița)
Arbitru VAR: Nicușor Flueran (Craiova). Arbitru AVAR: Vladimir Urzică (Piatra Neamț)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed