Ovidiu Burcă s-a dezlănţuit! Atac dur la proprii jucători după umilinţa de la Iaşi. Ce spune despre barajul contra celor de la FC Argeş

Ovidiu Burcă s-a dezlănţuit! Atac dur la proprii jucători după umilinţa de la Iaşi. S-a aflat ce spune antrenorul câinilor despre barajul contra celor de la FC Argeş. După Poli Iaşi-Dinamo 4-1, Burcă s-a enervat.

Ovidiu Burcă spune că Dinamo le-a făcut cadou celor de la Poli Iaşi golurile şi astfel n-a avut nicio şansă. Pentru câini urmează o dublă de foc contra celor de la FC Argeş.

Ovidiu Burcă s-a dezlănţuit!

Ovidiu Burcă era distrus după umilinţa de la Iaşi. S-a terminat Poli Iaşi-Dinamo 4-1 şi câinii mai au o şansă. Antrenorul dinamovist şi-a taxat propria echipă după acest meci, dar a dat un mesaj clar. Va fi infernal barajul de promovare moenţinere, contra celor de la FC Argeş. Dubla dintre cele două echipe se va disputa pe 27 mai şi 3 iunie.

Burcă are mari probleme de lot pentru aceste meciuri. „Bravo celor de la Oţelul, felicitări. La noi nu a funcţionat nimic, s-au accidentat foarte mulţi jucători. Sper să îi refacem până la meciurile de baraj. Când faci cadouri în astfel de meciuri, e greu. Pentru unii jucători s-a simţit. Au fost timoraţi, nervoşi. Ne aşteaptă meciurile de baraj.

Sper să se refacă jucătorii accidentaţi şi o să vedem. Dacă ne organizam mai devreme, reuşeam promovarea directă. Am pierdut foarte multe puncte la început. A fost greu, dar ne aşteaptă două meciuri de baraj în care trebuie să dăm totul. A fost un sezon bun pentru noi. Şansele sunt mai mici pentru echipele din liga a doua. Sperăm să suplinim prin organizare şi diferenţă de dorinţă”, a spus Burcă, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed