Se încing spiritele! Ovidiu Burcă l-a acuzat că face blat cu Oțelul, Daniel Oprița i-a închis gura: `Să mă sune să mă învețe`

Se încing spiritele! Ovidiu Burcă l-a acuzat că face blat cu Oțelul, Daniel Oprița i-a închis gura antrenorului dinamovist.

Daniel Oprița a stricat aniversarea steliștilor chiar pe 7 mai. Steaua pregătită de el n-a reușit să o bată în Ghencea pe Oțelul, așa că Oprița a fost un car de nervi.

Daniel Oprița, contră dură la Ovidiu Burcă

Daniel Oprița și-a adus aminte și de rivalul de la Dinamo. Ovidiu Burcă a insinuat că Steaua o va da la pace cu Oțelul, ca tot nu promovează. Și așa finul Oprița l-ar ajuta pe nașul Dorinel Munteanu.

”Se ştie clar că dreptul de promovare nu există. Lucrurile sunt clare, doar că eu şi jucătorii vrem să terminăm pe unul din primele două locuri. Am rămas puţin dezamăgit de ce s-a scris în presă, colegi de-ai  mei…

Mă refer la Burcă care a zis că aşteaptă să vadă ce se întâmplă între Steaua şi Oţelul. Ce să vadă?! Să îmi spună, e din valul tânăr de asta. Să spui că suntem neamuri eu şi Dorinel…Să-mi spună şi mie metoda cum să ma duc să le zic la jucători să nu joace azi? Ce pot să le spun la jucători? N-ai cum.”, a răbufnit Oprița după meci, conform Orange Sport.

”Eu vreau să stau mult în fotbal că sunt tânăr. Nu vreau să mă gândesc la aşa ceva, nu vreau să fac prostii, eu nu am zis de nimeni aşa ceva. Încă nu o ştiu pe asta, cum adică să te duci să le spui la jucători să se dea la o parte? Încă nu o ştiu pe asta, să mă sune să mă înveţe! Eu ca antrenor mai pot să continui?”, a mai completat antrenorul Stelei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed