Ovidiu Burcă ridicat în slăvi de foști dinamoviști și foști steliști, după ce aproape că a promovat-o pe Dinamo: `O echipă creată de el`

Ovidiu Burcă ridicat în slăvi de foști dinamoviști și foști steliști, după ce aproape că a promovat-o pe Dinamo: `O echipă creată de el`

Dinamo a spulberat-o pe FC Argeș fără drept de apel în turul barajului pentru promovarea în Superligă. 6-1 le-au dat elevii lui Ovidiu Burcă oamenilor lui Bogdan Argeș Vintilă, după o primă repriză neverosimilă.

Ovidiu Burcă, lăudat după ce a spulberat-o pe FC Argeș

La pauză, Dinamo a condus cu 4-O, scor care a uluit pe toată lumea. Și i-a făcut pe specialiștii din studiourile TV să-l laude pe Burcă.

”Este bine până acum, e important să mențină ritmul. E clar că Burcă a pornit jocul ăsta plecând de la faza de corner. E o fază lucrată, centrare pe colțul scurt.

Din punct de vedere fizic, i-au călcat în picioare. La 4-0 nu se aștepta nimeni, trebuie să fim realiști. Au prima șansă, eu cred că nu se va schimba nimic, cred că Dinamo va juca și mai bine”, a spus Florin Prunea la emisiunea Digi Sport Special.

Și a avut dreptate. Dinamo a mai dat două goluri și în repriza secundă, în ciuda faptului că a înscris și FC Argeș.

”O repriză de vis făcută de elevii lui Burcă. E o echipă creată de Burcă, relații de joc, automatisme, net superioară Dinamo ca organizare de joc. FC Argeș nu mi-a plăcut la ultimele meciuri din punct de vedere fizic și sunt deficiențe mari pe faza defensivă.

Petrolul le-a pus probleme în opt oameni. Impactul ăsta psihologic la pauză e greu de gestionat de către Vintilă”, a spus și Ilie Dumitrescu.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed