Ovidiu Burcă a dat cărţile pe faţă! Cum a reuşit să o readucă pe Dinamo în Superliga. Imagini virale după meciul promovării / Foto

Ovidiu Burcă a dat cărţile pe faţă! S-a aflat cum a reuşit să o readucă pe Dinamo în Superliga. Imagini virale după meciul promovării. Trupa din Ştefan cel Mare a pierdut, scor 2-4, returul cu FC Argeş.

Totuşi, după victoria de pe Arena Naţională, echipa lui Ovidiu Burcă a promovat în Superliga.

Ovidiu Burcă a dat cărţile pe faţă!

La finalul meciului, Ovidiu Burcă a dat cărţile pe faţă. A vorbit despre reuşita promovării. Mai mult, a spus clar. Va fi sărbătoare în Ştefan cel Mare 3 zile şi trei nopţi. Totuşi, recunoaşte că pentru Dinamo începe o nouă cursă importantă, cea a menţinerii în Superliga,

„Suntem aici datorită unor nebuni frumoşi. Băieţii ăstia au fost fantastici. A fost o excursie fantastică. Dacă nu crezi, miracolele nu se întâmplă. A fost foarte greu, dar bucuria este imensă. Sunt fericit pentru ei. Au fost ani de zile de dezamăgiri. Au susţinut financiar clubul chiar dacă au fost multe neîmpliniri.

A fost greu, dar odată ce am găsit conexiunea cu suporterii s-a creat magia. Au fost meciuri fantastice. O să sărbătorim trei zile şi trei nopţi, dar de acum începe greul”, a spus antrenorul Ovidiu Burcă, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Interviul lui Burcă de la finalul meciului a fost oprit în mai multe rânduri. Jucătorii l-au stropit cu şampanie, apoi a fost chemat de către fani. Aceştia i-au strigat numele, dar au înjurat şi marea rivală, Steaua.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed