Oprița, gata să-și dea demisia după înfrângerea de la Galați, fotbaliștii Stelei, cu gândul la primele de obiectiv! Le încasează și fără drept de promovare

Steaua Armatei a fost călcată în picioare de Oțelul lui Dorinel Munteanu în prima repriză. A revenit și a încercat resuscitarea în partea secundă, însă n-a reușit decât să reducă din diferență.

CSA a pierdut cu 2-3 la Oțelul și chiar dacă nu are drept de promovare, furios, antrenorul Daniel Oprița a vorbit despre demisie.

„Nu vreau să dau în jucători, dar sunt uluit. Mă întorceam să iau apa… mingea la ei. Cei de la Oțelul sunt bărbați, au știut ce vor. Ce ne-a oprit în prima repriză să facem ce am făcut în cea de-a doua. Mai trebuia să schimb 7 la pauză, nu doar pe cei 3 pe care i-am schimbat.

Suntem la Steaua, trebuie să avem atitudine. Știam ce ne așteaptă la Galați. Nu putem să jucăm cu presiune? Eu nu mai rămân la echipă, înseamnă că sunt degeaba.

”Nu vreau să am probleme cu sănătatea! Am venit cu circul!”

Pot să câștig 10 meciuri, de ce să-l pierd pe al 11-lea? Nu ai voie să pierzi, trebuie să arăți că ești Steaua. O să văd… Sunt prea dezamăgit. Eu vreau să termin pe primul loc. O să am o discuție cu conducerea, să văd. Nu vreau… Deja e al 3-lea, al 4-lea meci în care trăiesc așa cum am trăit azi.

Nu vreau să am probleme cu sănătatea. Dacă te prezinți așa… Circ, a fost circ în prima repriză. Am venit aici cu circul. Mi-a fost frică de 5, de 6. Galațiul se apără foarte bine și te arde pe contraatac. Am făcut niște greșeli, de nu mai am cuvinte. La cum am jucat, mai poți să zici ceva de arbitraj? Unii de la noi s-au culcat pe o ureche, se pare. La atmosferă d-asta ca la Galați nu rezistăm, se pare.

Sunt într-o dilemă, nu vreau să spun acum, o să vorbesc cu cei din conducere. Să vedem ce decizie iau cu mine, nu pot să trec, nu vreau să fiu umilit cum s-a întâmplat în prima repriză. Pfaaai de mine!”, a spus Oprița la Digisport.

”Trebuie să fim acolo să ne luăm banii!”

Supărat a fost și veteranul Adi Popa. Dar din alt motiv decât cel invocat de antrenor. ”Noi avem primă la locurile 1-2, nu mai jos. Chiar dacă nu vom promova.

Trebuie să fim acolo pentru a ne încasa banii pentru care muncim”, a declarat Adi Popa, după meciul Oțelul Galați – CSA Steaua 3-2.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari